Disk Drill

Disk Drill voor Mac

Disk Drill: gewiste bestanden herstellen voor Mac en meer

Disk Drill is een gratis Mac applicatie waarmee je verwijderde bestanden terughaalt. De software vindt én herstelt bestanden van (externe) harde schijven, usb- sticks en andere mediadragers zoals iPods.Het doorspitten van schijven naar verloren... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Scant alles met een usb-aansluiting
  • Voorkomt het verlies van data

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Uitmuntend
8

Disk Drill is een gratis Mac applicatie waarmee je verwijderde bestanden terughaalt. De software vindt én herstelt bestanden van (externe) harde schijven, usb- sticks en andere mediadragers zoals iPods.

Het doorspitten van schijven naar verloren bestanden is vaak een tijdrovende klus, dus haastige gebruikers gaan voor Disk Drill's 'quick scan'. Pak je 't liever grondig aan, dan kies je de 'deep scan'. Waar je ook voor opteert, je bespoedigt de zoektocht door het selecteren van 't terug te halen bestandstype (video, audio, beeld etc.), zodat Disk Drill doelgericht te werk gaat.

Disk Drill houdt zich niet alleen bezig met 't terugtoveren van verloren bestanden, maar predikt ook preventie. Met de Recovery Vault-technologie houdt het programma bewegingen rond geselecteerde bestanden en schijven in de gaten. Bovendien slaat het van deze files essentiële gegevens op, waardoor ze bij eventueel verlies makkelijker terug te vinden zijn. Op die manier helpt Disk Drill je bestanden beter te beschermen en dat is nodig, want hier schiet je Mac zelf tekort.

Ook op je Mac raak je wel eens per ongeluk bestanden kwijt en dan blijken er opeens bitter weinig programma's te zijn die bestanden terughalen. Gelukkig is er dan 't speciaal voor Mac gemaakte Disk Drill dat bijna alles voor je vindt, terugzet en bovendien voorkomt dat files niet meer te herstellen zijn.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Disk Drill

Download

Disk Drill 3.5.890

Beoordelingen about Disk Drill

Promotie×